Appartementencomplex ontruimd vanwege vergeten pannetje met kip

22/08

Foto: Waldie Rutten

22/08

Foto: Waldie Rutten

22/08

Foto: Waldie Rutten

22/08

Foto: Waldie Rutten

22/08

Foto: Waldie Rutten

Mook – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag gealarmeerd voor een brend in appartementencomplex Mookstaete. Een bewoonster ging haar honden uit laten en vergat dat er een pannetje met kip op het vuur stond.

Doordat het pannetje zolang op het vuur stond ontstond er een flinke rookontwikkeling, waardoor het complex ontruimd werk en de brandweer werd gealarmeerd. De brandweer had het snel onder controle en heeft het complex geventileerd. Nadat het geventileerd en gecontroleerd was mochten alle geëvacueerde bewoners weer terug naar hun woning. Niemand is gewond geraakt. Een ambulance was uit voorzorg ter plaatse.