Gestolen pups van gedode moederhond teruggevonden

28/05

Foto: politie heusden

Beers / Heusden – De politie heeft gisteravond de pups die gestolen waren in Beers teruggevonden in een woning in de gemeente Heusden. Bij de diefstal in Beers was de moederhond op een nare wijze om het leven gebracht.

Onderzoek van de politie Cuijk en Heusden na aanleiding van tips leidde naar de woning. De pups waren energiek en leken in goede gezondheid te verkeren meldt de politie. De pups zijn in beslag genomen en eenmaal op het bureau zijn zij direct opgehaald door de eigenaren. Een dierenarts zal de pups vandaag controleren. Er is een verdachte in beeld en er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de diefstal en de gruwelijke daad van het dode van de moederhond.

Klik hier voor eerdere berichtgeving over de diefstal en het doden van de moederhond.